slice-0-0.png slice-0-1.png slice-0-2.png
slice-1-0.png slice-1-1.png slice-1-2.png
Зареждане на начална страница
Предлаганите от нас продукти
Кратка информация и история за Магекс-В ЕООД
Нашите бизнес партньори
Нашите дистрибутори и магазини в страната
Предстоящи събития
Документи и каталози за сваляне
Работа в Магекс-В
Контакти

Страницата e обновена на:
08.06.2019 г.

Продукти на REUSS-SEIFERT

butAlfa_green-d.jpg butGroup_green-d.jpg butPic_green-d.jpg

Приспособления за сглобяеми бетонови елементи

Stapelfix

Панелни подложки (вертикални) за стифиране на сглобяеми елементи

Stapelfix0.jpg
Stapelfix1.jpg
Stapelfix2.jpg

Подробна информация за размерите и различните видове може да намерите на Страница 49 от Каталога на Seifert GmbH. Копие на този каталог може да видите/изтеглите в раздела Файлове.

За да отворите файловете ви е необходим Adobe Reader, който можете да изтеглите от тук:
get_adobe_reader.gif

Панелни подложки за стифиране на сглобяеми елементи.

Вертикалните подложки се използват при струпване на сглобяеми бетонови елементи, като ги предпазва от образуване на петна при съхнене на бетона, които често се образуват при нареждането на елементите върху дървени дъски. Пластмасовите подложки за панели имат поддържащи гвоздеи на двата си края и дупки за ремъци. Стандартната версия е изработена от материал в естествен цвят.

Хоризонталните подложки се използват за натрупване на сглобяеми бетонови елементи, предотвратяващи образуването на петна от разсъхване, както при използването на дъски. Стандартната версия е изработена от материал в естествен цвят.

Важна бележка: Поради природата на материала, от който са изработени панелните подложки трябва да се има предвид, че когато бетоновите елементи се притискат един към друг, пластмасовата подложка се деформира. В резултат в грапавата повърхност на бетона могат да заседнат малки пластмасови частички. Ето защо не могат да се дадат категорични гаранции, че няма да останат никакви следи върху повърхността на бетоновите елементи. Може да останат видими малки точици. Препоръчваме да се направят тестове преди използването на подложките при елементи с деликатна повърхност или с повърхност, която трябва да остане без никакви следи.

slice-3-0.png slice-3-1.png slice-3-2.png
slice-4-0.png slice-4-2.png
slice-5-0.png slice-5-1.png slice-5-2.png