slice-0-0.png slice-0-1.png slice-0-2.png
slice-1-0.png slice-1-1.png slice-1-2.png
Зареждане на начална страница
Предлаганите от нас продукти
Кратка информация и история за Магекс-В ЕООД
Нашите бизнес партньори
Нашите дистрибутори и магазини в страната
Предстоящи събития
Документи и каталози за сваляне
Работа в Магекс-В
Контакти

Страницата e обновена на:
25.02.2022 г.

Събития

Строителни продукти

Във връзка с разширяване на своята търговска дейност и с цел по пълното задоволяване на клиентите с широка гама от разнообразни продукти фирма Магекс-В започна регулярни доставки от още един немски производител – фирма NEVOGA. По този начин нашата фирма, разполагайки с подкрепата и капацитета на трите най-големи производители на фиксатори в Европа – REUSS-SEIFERT, EXTE и NEVOGA, става фирмата с най-широка гама фиксиращи изделия в България. Това ни позволява от почти всички фиксатори и технически продукти да имаме по няколко алтернативи, които най-добре, лесно и икономично да покрият изискванията на всеки проект и клиент. В областта на тези продукти ние развиваме три продуктови линии:

  • линия НОРМАЛ: За приложение при нормални условия каквито са изискванията на по-вечето обекти и клиенти.

  • линия СТАБИЛ: Предназначена за тежки и свръх тежки натоварвания и изисквания.

  • линия СПЕЦИАЛ: За изделия за които се предявяват специални изисквания за дизайн, устойчивост, контактни повърхности и др.

В областта на високоефективните и качествени технически изделия отново развиваме нашата политика за доставка на алтернативни продукти от няколко източника. Тук работим с трима утвърдени европейски производители:

  • PLAKABETON – Белгия

  • JORDAHL – Германия

  • TERWA – Холандия

Всеки от тези производители има свои уникални продукти и други които се препокриват и това дава възможност за постигане на най-добра цена и срок на доставка при гарантирано най добро качество.

up.gif

Каталогът на фирма GUMBA вече и на български език

GUMBA Logo

В края на миналата година излезе от печат на български език новият каталог на немската фирма GUMBA – лидер в производството на лагери и фуги за мостове. Специално място е отделено на най-често използваните армирани еластомерни лагери. Приложена е таблица за предварително оразмерявне и избор на стандартни лагери GUMBA, а така също са отпечатани и основите за оразмеряване на лагерите съгласно изискванията на EN 1337-3. В каталога има много примерни схеми, чертежи и снимки за анкериране на лагерите към стоманени и стоманобетонови конструкции, за саниране и подмяна на ролкови с еластомерни лагери. Отделено е място на хлъзгащите се лагери, лагери гърнета и сферични лагери. Приложени са таблици с технически параметри на тези лагери – носимоспособност и размери.
В каталога ще намерите информация за направляващи, хоризонтално натоварени и други специални лагери, инструкция за монтаж на лагери, а така също и всички изисквания за транспортиране и складиране на лагерите. Специален раздел е посветен на деформационните фуги за мостове. Заедно с всичките технически параметри на различните видове фуги е поместена и подробна информация за монтажа на фугите.
Каталогът се издава от фирма МАГЕКС-В ЕООД – изключителен представител на GUMBA GmbH за България.

Може да го изтеглите от ТУК или от раздела Файлове/Каталози.

За да получите повече информация за продуктите на GUMBA натиснете тук или отидете в раздела Продукти.

up.gif

Статия "Прекъсване на бетонирането и изпълнение на работни фуги при монолитни стоманобетонови конструкции"

Излезе поредната наша техническа статия, което е на тема "Прекъсване на бетонирането и изпълнение на работни фуги при монолитни стоманобетонови конструкции".
Статията е публикувана в Брой 28 - 2011 г. на вестник "Строителство Градът", а може да я изтеглите от ТУК или от раздел Файлове/Статии в главното меню на нашия сайт.

Статия 28 (2011)
up.gif

Статия "Системи за водоплътно подсигуряване на тръбни канали за кофражни шпилки"

Излезе поредната наша техническа статия, което е на тема "Системи за водоплътно подсигуряване на тръбни канали за кофражни шпилки".
Статията е публикувана в Брой 23 - 2011 г. на вестник "Строителство Градът", а може да я изтеглите от ТУК или от раздел Файлове/Статии в главното меню на нашия сайт.

Статия 23 (2011)
up.gif

Статия "Водоспиращи ленти за работни и деформационни фуги"

Представяме ви третата статия от нашата техническа поредица, която засяга темата за водоспиращите ленти за работни и деформационни фуги. В нея са представени продуктите предлагани от немската фирма BESAPLAST.
Статията е публикувана в Брой 19 - 2011 г. на вестник "Строителство Градът", а може да я изтеглите от ТУК или от раздел Файлове/Статии в главното меню на нашия сайт.

Статия 19 (2011)
up.gif

Статия "Еластомерни лагери и лагерни опорни устройства за мостове и сгради"

Представяме ви втората от нашата поредица технически статии, която засяга темата за лагерните опори на мостове и сгради. В нея са представени фирмите GUMBA, ELA Brückenlager и Leschuplast GLT.
Статията е публикувана в Брой 16 (699) на вестник "Строителство Градът", а може да я изтеглите от ТУК или от раздел Файлове/Статии в главното меню на нашия сайт.

Статия 16 (2011)
up.gif

Статия "Осигуряване на бетоново покритие на армировката в изливни пилоти и шлицови стени"

Имаме удоволствието да ви представим първата статия от поредицата, която имаме намерение да издадем тази година. Статиите ще са на техническа строителна тематика, засягащи най-вече проблемите, пред които се изправят строителите и начините за тяхното решаване.
Настоящата статия засяга темата за осигуряване на бетоновото покритие при изпълняване на изливни пилоти и шлицови стени.
Статията е публикувана в Брой 12 (695) на вестник "Строителство Градът", а може да я изтеглите от ТУК или от раздел Файлове/Статии в главното меню на нашия сайт.

Статия 12 (2011)
up.gif

Представяне на фирма VBW GmbH в България

Имаме удоволствието да представим на българските потребители изделията на немската фирма VBW Werkzeugfabrik GmbH. Компанията е част от група от четири фирми, които са водещи производители на инструменти.

За да получите повече информация за продуктите на VBW натиснете тук или отидете в раздела Продукти.

VBW_start.jpg
up.gif

Представяне на фирма Leschuplast GLT GmbH & Co. KG в България

Фирма Leschuplast е част от Besa Group и е специализирана в производството на армирани и неармирани еластомерни лагери за сглобяеми стманобетони и сгради. Произвежда широка гама от хлъзгащи се лагери, шумопоглъщащи опори и много други.

За да получите повече информация за продуктите на Leschuplast натиснете тук или отидете в раздела Продукти.

up.gif
slice-3-0.png slice-3-1.png slice-3-2.png
slice-4-0.png slice-4-2.png
slice-5-0.png slice-5-1.png slice-5-2.png