slice-0-0.png slice-0-1.png slice-0-2.png
slice-1-0.png slice-1-1.png slice-1-2.png
Зареждане на начална страница
Предлаганите от нас продукти
Кратка информация и история за Магекс-В ЕООД
Нашите бизнес партньори
Нашите дистрибутори и магазини в страната
Предстоящи събития
Документи и каталози за сваляне
Работа в Магекс-В
Контакти

Страницата e обновена на:
25.02.2022 г.

За фирмата

За фирмата, за хората, за нашите клиенти, за бъдещето и още нещо.

Основите на нашата фирма са положени през 1995 г.

Вървейки през годините фирмата изживява своето непрекъснато развитие и усъвършенстване. Започвайки с проектиране, строителство, транспортни и консултантски услуги ние преодоляхме едно преструктуриране, преименуване и промяна на основния предмет на дейност и като че ли намерихме своето истинско място. От 2000 г. предлагаме на българския строителен пазар широка гама от интелигентни и качествени изделия от Германия и други европейски страни.

Разчитайки на знанията и опита на ядрото от рутинирани инженери, проектанти и строители, и устрема на нашите млади преводачи и компютърни специалисти, на всеотдайността на останалите хора от екипа, ние полагаме усилия да отговорим на изискванията и на най-претенциозните си клиенти.

Нашата основна грижа е не да продадем на някого нещо, а да му представим максимално информация, да му предложим цял набор от решения и да му вдъхнем увереността сам да избере най-доброто от тях.

Само за една година партньорска работа с немската фирма Gebr. Seifert GmbH & Co. ние извоювахме правото да сме изключителен представител за България на един от най-големите производители в Европа на армировъчни фиксатори.

Качеството, цените и разнообразието на тези изделия са такива, че те просто не могат да бъдат конкурирани. Копията на някои от тях до някъде имитират формата им, но като цяло качеството е твърде компромисно и скоро хората, които ги ползват не просто за да отбият номера, разбират разликата и вземат правилното решение.

Успешната ни дейност в областта на строителните фиксатори и лоялното патньорство с нашите немски колеги доведе до установяване на официални търговски отношения с още няколко немски фирми, чиито представители за България сме. В момента ние предлагаме на българския строителен пазар освен фиксиращи изделия от REUSS-SEIFERT, още и:

 • Технически продукти от фирма PLAKABETON - Белгия.
 • Строително оборудване, фасадни скелета, алуминиеви подвижни скелета, временни сметопроводи, строителни колички и др. от фирма Müba.
 • Предпазни и обезопасителни мрежи за строителството, индустрията, спорта и бита от фирма HUCK.
 • Архитектурни и сеизмични фуги от DEFLEX.
 • Неопренови лагери и фуги за мостове от GUMBA.
 • Водоспиращи ленти от BESAPLAST
 • Армирани и неармирани еластомерни опори и лагеруващи системи за сгради Leschuplast.
 • Професионални ръчни инструменти с най-високо качество от VBW Werkzeugfabrik GmbH - арматурни ножици, клещи и много други...
 • Бентонитни изделия от TRADECC
 • Професионални помпи и пръскачки от GLORIA
 • Армировъчни фиксатори и технически изделия от EXTE, Nevoga и др.

Тази широка гама от изделия може да намерите в нашата търговско-складова база в Казичане, а в офиса-шоуруум на ул. Пирински проход 31 могат да се разгледат мостри, да се обсъждат проекти и да се договарят доставки. Фирмата разполага и със собствен транспорт, с който може да поеме голяма част от директните доставки.

Наши клиенти са почти всички големи строителни фирми и стотици малки, за които думата качество означава нещо.

Нашите изделия са вградени в стотици големи и по-малки строителни обекти: МЕТРОПОЛИТЕН – София, магазините BILLA, METRO, хотели, бизнесцентрове, жилищни сгради, разширение на Пристанище Бургас, новото Посолство на САЩ, Пречиствателна станция за отпадни води – София, пречиствателни станции в страната, мостове, подпорни стени и много други.

Ако сте убеден, че в строителството не трябва да се правят компромиси, ако искате конструкцията на вашият обект да работи, тъй както е проектиран, ако искате вашият строеж и отвън да изглежда по европейски – обадете ни се, ние сме на ваше разположение!

slice-3-0.png slice-3-1.png slice-3-2.png
slice-4-0.png slice-4-2.png
slice-5-0.png slice-5-1.png slice-5-2.png